Voorlichting in de klas

De voorlichting op MBO-opleidingen richt zich op het bespreekbaar maken van en omgaan met de onderwerpen seksuele diversiteit en genderidentiteit in het beroepsveld.

Scriptieprijs Leren Signaleren 2016 toegekend

Tijdens het congres Veilig Verder is vandaag in Utrecht de Leren Signaleren Scriptieprijs 2016 uitgereikt. De prijs is bedoeld om studenten aan universiteiten te stimuleren onderzoek te doen naar de preventie en aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties. De jury noemde de winnende scriptie van Pauline de Bruijn vernieuwend met veel maatschappelijke impact. De prijs is onderdeel van het programma Signaleren kan je leren en wordt voor het tweede jaar uitgereikt. Aan de prijs is een geldbedrag van € 1.000,- verbonden.

Interview met winnaar Leren Signaleren Scriptieprijs

Tijdens het congres Veilig Verder werd op donderdag 8 december de Leren Signaleren Scriptieprijs 2016 uitgereikt. De prijs is bedoeld om studenten aan universiteiten te stimuleren onderzoek te doen naar de preventie en aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties. De jury noemde de winnende scriptie van Pauline de Bruijn vernieuwend met veel maatschappelijke impact. De prijs is onderdeel van het programma Signaleren kan je leren en wordt voor het tweede jaar uitgereikt.

Meld een gastdocent aan!

Om een overzicht te krijgen van goede gastdocenten vragen we u vanuit uw opleiding gastdocenten voor te dragen waar u enthousiast over bent.

Lector Janine Janssen zet koers uit

Op vrijdag 16 september jl. hield Janine Janssen in Breda haar lectorale rede. Geïnspireerd door de schilderijen van Jeroen Bosch kwamen de thema’s geweld, afhankelijkheid en weerbaarheid in woord en beeld aan de ruim 150 aanwezigen voorbij.

Pagina's