Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Leren Signaleren Scriptieprijs 2016
Voor het beste afstudeeronderzoek naar geweld in afhankelijkheidsrelaties

Word jij de winnaar van de Leren Signaleren Scriptieprijs 2016? In het najaar zal deze uitgereikt worden aan de student(en) met het beste onderzoek op het gebied van preventie en/of aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Gaat jouw scriptie daarover? Stuur je scriptie dan in voor 1 oktober 2016 en ding mee naar de Leren Signaleren Scriptieprijs en win €1.000 en verdere online publicatie van je scriptie!

Minstens 1 miljoen professionals kunnen in de praktijk te maken krijgen met huiselijk geweld en kindermishandeling. Niet voor niets is signaleren en handelen volgens de wet meldcode verplicht. De website monitorlerensignaleren.nl wil docenten inspireren om les te geven over het signaleren van geweld in afhankelijkheidsrelaties. En ook jij als (ex-)student vindt op deze website studiemateriaal dat je voorbereidt op de beroepspraktijk.

Inschrijving gesloten
De inschrijving voor de Leren Signaleren Scriptieprijs 2016 is gesloten. In december zal op deze pagina de winnaar bekend worden gemaakt.


Eisen voor deelname

  • Het betreft een WO-masterscriptie
  • Het eindcijfer is minimaal een 7
  • De scriptie is tussen 1 september 2015 en 31 augustus 2016 ingeleverd en beoordeeld
  • Het onderwerp van de scriptie heeft een inhoudelijke link met geweld in afhankelijkheidsrelaties
  • De scriptie is voor 1 oktober 2016 ingeleverd via onderstaand inschrijfformulier.

Over de Leren Signaleren Scriptieprijs

Doel van deze scriptieprijs is het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar geweld in afhankelijkheidsrelaties. Een onafhankelijke jury zal de scripties beoordelen en een winnaar aanwijzen. De winnende student wint een geldprijs van € 1.000 en verdere online publicatie van de scriptie.